Препоръки по немски език

НАПИШИ ПРЕПОРЪКА

Задължително поле

Препоръки от курсисти по немски език

fatibg.com - Индивидуални уроци по всички чужди езици
Светослава Игнатова
Здравейте, Очарована съм Езиков център „Фамете“ като отношение, професионализъм и не на последно място като краен резултат. Посещавам курсове по немски език и много ми харесва, това че групата е малка само от 6 човека, което от своя страна ми дава възможност за повече индивидуално внимание спрямо мен самата, по-вече писмени упражнения и на-вече по-вече разговори на немски език. Препоръчвам горещо курсовете по немски. Преподавателката знае как да те предразположи и да ти представи материала, така, че наистина да го разбереш по-много лесен начин. Със сигурност ще се запиша и за следващото ниво. Благодаря ви.
fatibg.com - Индивидуални уроци по всички чужди езици
Благовест Съралийски
Препоръчвам Езиков център „Фамете“ на всички, които искат да говорят много добре немски. Ходил съм по много други езикови центрове и школи, но тук успях да се отпусна напълно да проговоря немският език, което не можах да направя на другите места. Препоръчвам ви горещо курсовете по немски език както за начинаещи, така и за напреднали.
fatibg.com - Индивидуални уроци по всички чужди езици
Антоанета Пехливанова
Здравейте, Искам да изкажа благодарността си към Езиков център "Фамете" от курса по немски език. Много ми допадна това, че групата беше само от 5 човека, което беше много хубаво, тъй като повечето школи в София организират големи групи, в които не се постига баланса между правилно научаване на граматиката, упражненията и най-вече правилното устно изразяване. Благодаря от името на всички курсисти, с които бяхме в групата, за професионалното и топло отношение.
fatibg.com - Индивидуални уроци по всички чужди езици
Антоан Врангелков
Много съм доволен от курсовете, които организирате по немски език и най-вече от учителката, която ме обучава вече 2 нива. Записах се, защото много пътувам до Германия и немско говорящи страни и ми се налага да водя разговори на немски. Благодаря за всичко, което правите за мен. Вие наистина сте професионалисти.
fatibg.com
Ирена Даракчиева
Привет, Моят син се обучава при учителката по немски език. Прекрасен индивидуален подход към него и най-вече той вече спокойно се справя с езика, както като граматика, така и като разговори! Много сме доволни! Благодарим ви. Най-сърдечно ви препоръчвам преподавателката по немски език! Хубав ден на всички!
fatibg.com
Десислава Найденова-Константинова
Привет! Изключително съм доволна от преподавателката по немски език. Тя е една от малкото професионалисти, които знаят как да ти поднесат материала така, че да го разбереш по лесен и достъпен начин. Страхотен преподавател с индивидуален подход и отношение към курсиста. Човек с дългогодишен опит и любов към езика, който настина знае как да те накара да проговориш този прекрасен език! Сърдечно препоръчвам езиков център „Фамете“. Моето желание е да започна да изучавам и френски език. Със сигурност и в това мое начинание ще се доверя на този езиков център!