Препоръки

НАПИШИ ПРЕПОРЪКА

Задължително поле

Препоръки от курсисти по испански език

Петър Мутафчиев
Казвам се Петър Мутафчиев и откакто започнах работа като директор на Дирекция „Международно сътрудничество – пазар Испания“ имах нужда от испанският език – както писмено, така и говоримо. Тъй като моя испански език беше на доста лошо ниво и бях несигурен за много неща от езика, се записах на курс по испански в Езиков център „Фамете“. Преподавателката, който работеше с нас в продължение на няколко месеца, успя да поправи всичките ми пропуски. Обогатих речника си, започнах да се изразявам правилно и научих важните тънкости за водене на разговори. Към момента много испаноговорящи хора, с които си сътруднича, ми правят комплименти за испанският ми език. Много съм доволен и изобщо не съм очаквал такъв резултат, но е факт. Преподавателката по испански е страхотен професионалист и знае как да мотивира всеки един курсист.
Тодорка Спасова
Здравейте, Бих искала да препоръчам учителката по испански. Страхотен човек и преподавател. Стигнах до ниво В2 при нея и сега живея в Испания. Още след като дойдох започнах да говоря на испански и разбирах абсолютно всичко което ми се говореше! Продължавам обучението си при нея тъй-като ми е необходимо по високо ниво във връзка със спецификата ми на работата, която работя тук! Ще останете изключително доволни.
Соня Славкова
Горещо препоръчвам обучението по испански език и прекрасната учителка, с който работя. Отлично професионално отношение, внимание към детайлите и най-вече изключително много разговори по испански език комбинирани със съвременна граматика и лексика. Имам бизнес с Испания и вече съвсем спокойно мога да разговарям с различни хора на различни теми. Много добър езиков център с прекрасна локация и условия на работа. Прекрасно отношение и професионализъм. Със сигурност ще продължа работата си с тях и ще надграждам езика до най високи нива.
Силвия Кондарева
Привет на всички, Учителката по испански беше човекът, който ме накара много бързо да науча испански език. Тя е човекът, който въпреки че на мен трудно ми се отдава да уча чужди езици, ме накара за много кратко време да проговоря този прекрасен език. Превъзходен подход, професионализъм и най-вече е човек, който наистина се е отдал на професията си! Дай Боже да има повече такива хора като нея, които да обичат толкова много това, което правят! Голямо благодаря!!!