Онлайн уроци по турски език

Езиков център „Фамете“ организира индивидуални онлайн уроци по турски език, както за начинаещи, така и за напреднали. Предлагаме чуждоезиково обучение за всички нива - А1, А2, В1, В2, С1, С2.

При онлайн обучението, спрямо всеки един ученик се прилага индивидуална система и индивидуален подход на преподаване, които са изцяло съобразени с целите, нуждите, желанията и възможностите на курсиста или ученика.

По време на обучението по турски език, нашите преподаватели наблягат най-вече на:

  • лесното, достъпно и разбираемо преподаване на граматиката;
  • затвърждаване на знанията, чрез много писмени упражнения;
  • правилно устно изразяване и говорене на езика;

Уроци в реално време

Нашите онлайн уроци по турски език НЕ се провеждат на запис!

Преподавателят и ученикът водят директен разговор през Facebook, Viber, Skype или друга удобна за ученика платформа, чрез звук, картина и чат. По този начин се създава виртуална учебна стая, напълно еднаква с реалната.

Нашите преподаватели

Учителите ни по турски език са естествени носители на езика.

Те ползват разговорен съвременен литературен турски език повече от 20 години.

Имат дългогодишен опит в преподаването на турският език, което пък от своя страна е гаранция за качественото и професионално преподаване и научаване на езика.

Нашите преподаватели прилагат индивидуален подход и система на преподаване спрямо всеки един ученик, като освен на граматическата част наблягат изключително много и на практическата част, а именно говоренето на езика, което е едно от най-важните неща.

В удобно за Вас време

При онлайн обучението по турски език, Вие сами избирате деня и часа на провеждане на урока.

По този начин няма да се чудите как да вместите изучаването на чужд език в натовареното си ежедневие. Самите вие определяте графика и натовареността на своето обучение по турски език.

 

Безплатен изпит + сертификат

Πpи зaвъpшвaнe поне на едно ниво нa индивидуални уроци пo чужд език, ученикът може да положи напълно безплатен изпит (тест) по желание. При успешно положен изпит, при желание от страна на курсиста или ученика, издаваме сертификат за съответния чужд език според Oбщaта Евpoпeйcĸa Езиĸoвa Рaмĸa.

Безплатни допълнителни помощни материали и проверка на домашни

Всички допълнителни учебни помощни материали, необходими за целите на онлайн уроците са напълно безплатни.

Даването и проверяването на домашни упражнения са съществена част от онлайн обучението, което също така от своя страна е напълно безплатно.

От какво се нуждаете?

Нещата, от които се нуждаете при провеждането на нашите онлайн уроци по турски език, са компютър, лаптоп или таблет + слушалки и микрофон, както и добра интернет връзка.

 

Вижте препоръки от курсисти по турски език

При въпроси или нужда от повече информация:

Свържете се с нас на телефони:
0899 884 630 или 0893 910 700  
или напишете своето запитване, като кликнете тук!

Ако искате да изучавате турски език отново онлайн, но в малка група с още хора, вижте повече за нашите онлайн курсове по турски език!

Отзиви от курсисти по турски език

Вижте всички препоръки