Препоръки

НАПИШИ ПРЕПОРЪКА

Задължително поле

Препоръки от курсисти по френски език

Дария Вранков
Благодаря от сърце на Езиков център „Фамете“, че попаднах на вас. Изключително съм доволна от курса по френски език, които завърших. След месец ще продължа да се обучавам и вече се записах и за второто ниво. Учителката по френски е истински професионалист, който успя да ни сплоти и ходехме с голямо желание на курсовете. Тя знае как по лесен и простичък начин да ти обясни нещата. Много добра подготовка и професионално отношение. Препоръчвам ви сърдечно този езиков център.
Анастасия Тодорова
Привет на всички, Много съм доволна както от индивидуалните уроци по френски език, така и от курсовете по френски език. Първоначално започнах да изучавам езика в курс, но след това преминах на индивидуално обучение! Учителката е повече от прекрасен преподавател. Много съм доволна. Поднася учебният материал много простичко и достъпно. Препоръчвам горещо! Ще останете прекрасно изненадани!
Захарина Давидова
Здравейте на всички, Бих искала с най-голямо удоволствие да препоръчам курсовете по френски език. Започнах да изучавам езика от самото начало и се обучавам в езиков център „Фамете“ вече три нива. Изключително съм доволна от стила и подхода на преподаване, както и от личното отношението на целият колектив на езиковият център към мен. Мога съвсем спокойно да кажа, че вече съвсем спокойно мога да говоря френски език и смятам да продължа да се обучавам в този езиков център! Благодаря ви!
Биляна Ангелова
Здравейте на всички, Изключително съм доволна от курсовете по френски език. С тях наистина се цели пълно научаване на езика и затвърждаване на наученото. Много добър индивидуален подход към всеки един курсист. Малка група, което пък ми гарантира, повече индивидуално внимание и повече писмени упражнения. Сърдечно благодаря на учителката по френски, която е истински професионалист и много добре знае как да ти обясни нещата. Горещо ви препоръчвам курсовете по френски. Пожелавам успех.