Индивидуални уроци по испански език

Езиков център „Фамете" предлага индивидуални уроци по испански език за начинаещи и за напреднали. Нашите присъствени испански език уроци се провеждат на място в офиса ни, като също така провеждаме и онлайн уроци по испански за начинаещи и напреднали. Предлагаме изучаване на испански език за всички нива - А1, А2, В1, В2, С1, С2.

При нашите частни уроци по испански език София, спрямо всеки един ученик се прилага индивидуална система и индивидуален подход на преподаване, които са изцяло съобразени с целите, нуждите, желанията, възможностите и времето на обучавания. По този начин всеки урок по испански език е едновременно ефективен и приятен.

По време на нашите уроци по испански София, преподавателите ни наблягат най-вече на:

  • лесното, достъпно и разбираемо преподаване на граматиката;
  • затвърждаване на знанията, чрез много писмени упражнения;
  • правилно устно изразяване и говорене на езика;

 

Учене на испански език на живо

Нашите индивидуални уроци по испански НЕ се провеждат на запис!

Нашият частен учител по испански език и ученикът водят директен разговор очи в очи. Цялото внимание на преподавателя е насочено само и единствено към обучавания, като по този начин индивидуалното изучаване на испански език дава възможност за изчистване на пропуски, наблягане на конкретна тема, според езиковите нужди, и по-ефективно усвояване на учебния материал.

Можем да Ви предложим и групови курсове по испански език - присъствено или онлайн в удобно за Вас време и място.Нашите преподаватели

Учителите на Езиков център "Фамете" са квалифицирани експерти-филолози или носители на испанският език.

Те имат дългогодишен опит в преподаването на испански език, което от своя страна Ви гарантира качествено и професионално изучаване на езика.

Нашите преподаватели прилагат индивидуален подход на преподаване, като наблягат изключително много на практическата част, а именно говоренето на езика.

 

Уроци по испански език София - цени


Един учебен час (45 мин.) - 32 лв. 

Пакетната цена за 20 уч.ч. е  30 лв./уч.ч. 

Да научим испански език в Езиков център "Фамете"!

Препоръки от курсисти по испански език

Вижте всички препоръки