Препоръки

НАПИШИ ПРЕПОРЪКА

Задължително поле

Препоръки от курсисти по турски език

Ваня Димитрова
Ако ви трябва най- добрият учител по Турски език, то това е Фатма. Това е човекът който има индивидуален подход към всеки свой ученик и никога не се предава докато не чуете - “готов си”. Вече две години имам честа да съм нейна ученичка и с ръка на сърцето, мога да кажа, че тази година проговорих езика на нивото до което към стигнала в обучението си. Започнах от азбуката, без да знам нито една буква и дума. Тази година два пъти посещавам Турция и за пореден път, общувайки на този език, се убеждавам, че когато попаднеш на точният учител, нещата се случват и целият труд и упорство ти се отблагодаряват! Фатма е истински професионалист, всеотдаен и упорит човек и никога няма да се откаже докато не ви научи! Ние продължаваме напред! Благодаря ти от сърце Фатма!
Симона Христова
Силно препоръчвам уроците по турски език при г-жа Фатма. Близо 2 години се обучавам при нея и думите биха били малко, за да опиша професионализма, хъса и отдадеността, които излъчва този учител. Рядко срещани са учители като нея!
Бойко Бакърджиев
Искам да изкажа моето огромно възхищение от методиката и отдадеността на учителката по турски език Фатма, преподавайки един от най-сложните езици. Като човек , който посещава курсовете по Турски при нея, опарил се в други школи мога да кажа, че с подхода си, Фатма успя да ме накара да проговоря базово езика. Не си давайте парите другаде , единствения преподавател в България , който ще Ви научи на правилен турски е Фатма !
Фирма „Дискордия“АД
Фирма „Дискордия“ АД ползва услугите на езикова школа „Фамете“. Служителите ни преминаха курс по турски език, ниво А1, с Фатма, който приключи с успешно положен изпит и сертификат за участниците. Изключително сме благодарни на г-жа Фатма за индивидуалният й подход,  професионалното й отношение и начина, по който предразполага курсистите и работи с тях. Учебният материал се предоставя по лесен, разбираем и достъпен начин, като едновременно с това той е много интересен и за учащите. Освен теория, учебните часове включват и практически упражнения, както и упражнения по разговорен турски език. Ние ще продължим съвместната си работа с г-жа Фатма, като  бихме желали да я препоръчваме като отличен професионален преподавател по турски език.
Габриела Тодорова
Препоръчвам с 2 ръце курсовете по турски език! Записахме се фирмено група от 6 човека. Изключително професионално отношение на Фатма. С индивидуален подход и внимание както към детайлите, така и към всеки един от нас, като по този начин тя успя да положи основите за нас. С удоволствие продължаваме напред :) Поздрави, Габриела
Наталия Юсеф
Здравейте! Горещо препоръчвам курсовете по турски език, водени от Фатма. Благодарение на нейния професионализъм и индивидуален подход за много кратко време аз и децата ми усвоихме основите на езика, тъй като ни предстоеше преместване в Турция. Сега на децата им е много по-лесно и спокойно в училище, където надграждат знанията, получени от уроците с Фатма. Обучението при нея е еднакво ефективно както при възрастни, така и при деца, като набляга на всеки един аспект от изучаването на езика - граматика, говорене и т. н. и наистина се интересува и проверява дали материалът е добре усвоен, като обръща допълнително внимание, където е необходимо. Благодарна съм на Фатма както за придобитите знания, така и за приятелското й и силно предразполагащо отношение!
Геновева Стефанова
Здравейте приятели, От скоро ходя на индивидуални уроци при Фатма и бих искала да споделя моята голяма радост от работата си с нея! Аз съм учителка по професия и смея да кажа, че Фатма е перфектен професионалист и учител. Работила съм с много учители през моя професионален живот, но не съм виждала по-добър и всеотдаен учител от нея. Тя е учителят, който по най-простичък и достъпен начин успя да ме накара да науча много лесно турската граматика. Тя е учителят, който знае как да те предразположи и с индивидуален подход да ти преподаде граматиката, така че наистина да я разбереш. Тя е учителят, който макар за краткото време, в което работехме с нея, успя да ме накара да проговоря този прекрасен език. Благодаря ти, Фатма! За мен е удоволствие да работя с теб!
Яна Юнал
Здравейте, бих искала да изкажа моята голяма благодарност към Фатма! Тя беше човекът, който научи мен и моите деца на турски. Тя е човек, който наистина знае как лесно и достъпно да преподаде граматиката и най-важното - да те научи да говориш. С нейна помощ успяхме за много кратко време да научим езика. Знае как да подходи към всеки един ученик и наистина прави чудеса. Преподава езика с лекота дори и на деца и най-вече преподава съвременен турски език, който трябваше да научим, тъй като ни предстоеше да се преместим да живеем в Турция. Благодарим ти, Фатма! Продължавай все така! Поздрави от прекрасния Истанбул!
Николина Гълъбова
Здравейте, искам да споделя и моята работа с Фатма. След като повече от година ходих при други частни учители по турски език, както и обиколих много учебни центрове, като загубих много време и пари, за мой късмет попаднах на обявата на Фатма. Тя беше единственият човек, който знаеше как с индивидуален подход да ме накара както да науча турски, така и да ме накара още повече да заобичам този език. Тя беше човекът, който ме накара да проговоря на турски. Сърдечно Ви я препоръчвам. Не си губете времето и парите по други места. Просто й се доверете!!!
Димитър Йосифов
Казвам се Димитър Йосифов и съм управител на фирма, която се занимава основно с международна търговия, като търговската ни концепция беше да насочим бизнеса си към турския пазар. В тази връзка аз и моят екип имахме голяма нужда да научим турски език. След задълбочено проучване на пазара в София за професионален преподавател по турски език, видяхме обявата на г-жа Фатма, с помощта на която за много кратко време успяхме да научим както писмено, така и говоримо турски език. Бихме искали да изкажем своята голяма благодарност към нея за големия й професионализъм, голямата й всеотдайност и коректност, правилния й и ефективен индивидуален подход на преподаване и научаване на езика! Пожелаваме й от все сърце успехи и все така професионално и отговорно да помага на много други хора, които искат да научат този език!