Индивидуални уроци по турски език

Езиков център „Фамете" предлага индивидуални уроци по турски език за начинаещи и за напреднали. Нашите уроци по турски се провеждат на място в офиса ни. Предлагаме изучаване на турски език за всички нива - А1, А2, В1, В2, С1, С2.

При нашите индивидуални уроци по турски, спрямо всеки един ученик се прилага индивидуална система и индивидуален подход на преподаване, които са изцяло съобразени с целите, нуждите, желанията, възможностите и времето на обучавания. По този начин всеки урок по турски език е едновременно ефективен и приятен.

По време на нашите частни уроци по турски, преподавателите ни наблягат най-вече на:

  • лесното, достъпно и разбираемо преподаване на граматиката;
  • затвърждаване на знанията, чрез много писмени упражнения;
  • правилно устно изразяване и говорене на езика;

 

Учене на турски език на живо

Нашите индивидуални уроци по турски НЕ се провеждат на запис!

Нашият учител по турски език и ученикът водят директен разговор очи в очи. Цялото внимание на преподавателя е насочено само и единствено към обучавания, като по този начин индивидуалното обучение дава възможност за изчистване на пропуски, наблягане на конкретна тема, според езиковите нужди, и по-ефективно усвояване на учебния материал.Нашите преподаватели

Учителите на Езиков център "Фамете" са естествени носители на езика.

Те имат опит в преподаването на турският език, което от своя страна Ви гарантира качествено и професионално изучаване на езика.

Нашите преподаватели прилагат индивидуален подход на преподаване, като наблягат изключително много на практическата част, а именно говоренето на езика.

 

Можем да Ви предложим и групови курсове по турски езиккурсове по турски език онлайн и индивидуални уроци по турски онлайн в удобно за Вас време и място.

 

 

Научи турски език в Езиков център "Фамете"!

Вижте препоръки от доволни курсисти по турски език

Телефон: 0899 884 630 или 0893 910 700

Препоръки от курсисти по турски език

Вижте всички препоръки