Препоръки

НАПИШИ ПРЕПОРЪКА

Задължително поле

Десислава

fatibg.com

Ако искате да научите турски език, то госпожа Фатма е вашият човек! Най-добрият и прекрасен преподавател! Никъде другаде няма да успеете да научите езика, така че Ви препоръчвам да не си правите други опити и експерименти, и несъмнено я препоръчвам с две ръце! Страхотна методика има, страхотен индивидуален подход! Най-прекрасният човек, когото познавам! Ако всички преподаватели имаха такъв подход, желание и излъчване, нещата с образованието тук в страната ни щяха да седят по различен начин! По-добър и всеотдаен преподавател никъде другаде няма да намерите! Около няколко месеца вече съм при нея и просто няма втора като нея! „С нея винаги или научавате турски език, или го научавате“.!!!

Десислава

Ваня Димитрова

fatibg.com

Ако ви трябва най- добрият учител по Турски език, то това е Фатма. Това е човекът който има индивидуален подход към всеки свой ученик и никога не се предава докато не чуете – “готов си”. Вече две години имам честа да съм нейна ученичка и с ръка на сърцето, мога да кажа, че тази година проговорих езика на нивото до което към стигнала в обучението си. Започнах от азбуката, без да знам нито една буква и дума. Тази година два пъти посещавам Турция и за пореден път, общувайки на този език, се убеждавам, че когато попаднеш на точният учител, нещата се случват и целият труд и упорство ти се отблагодаряват! Фатма е истински професионалист, всеотдаен и упорит човек и никога няма да се откаже докато не ви научи! Ние продължаваме напред! Благодаря ти от сърце Фатма!

Ваня Димитрова

Ирена Даракчиева

fatibg.com

Привет,

Моят син се обучава при учителката по немски език.

Прекрасен индивидуален подход към него и най-вече той вече спокойно се справя с езика, както като граматика, така и като разговори!

Много сме доволни! Благодарим ви.

Най-сърдечно ви препоръчвам преподавателката по немски език!

Хубав ден на всички!

Тодорка Спасова

fatibg.com

Здравейте,

Бих искала да препоръчам учителката по испански. Страхотен човек и преподавател. Стигнах до ниво В2 при нея и сега живея в Испания.

Още след като дойдох започнах да говоря на испански и разбирах абсолютно всичко което ми се говореше!

Продължавам обучението си при нея тъй-като ми е необходимо по високо ниво във връзка със спецификата ми на работата, която работя тук!

Ще останете изключително доволни.

 

Успех!!

Анастасия Тодорова

fatibg.com

Привет на всички,

Много съм доволна както от индивидуалните уроци по френски език, така и от курсовете по френски език. Първоначално започнах да изучавам езика в курс, но след това преминах на индивидуално обучение!

Учителката е повече от прекрасен преподавател. Много съм доволна. Поднася учебният материал много простичко и достъпно.

Препоръчвам горещо! Ще останете прекрасно изненадани!

Десислава Найденова-Константинова

fatibg.com

Привет!

Изключително съм доволна от преподавателката по немски език.
Тя е една от малкото професионалисти, които знаят как да ти поднесат материала така, че да го разбереш по лесен и достъпен начин.

Страхотен преподавател с индивидуален подход и отношение към курсиста.

Човек с дългогодишен опит и любов към езика, който настина знае как да те накара да проговориш този прекрасен език!

Сърдечно препоръчвам езиков център „Фамете“.
Моето желание е да започна да изучавам и френски език. Със сигурност и в това мое начинание ще се доверя на този езиков център!

Соня Славкова

fatibg.com

Горещо препоръчвам обучението по испански език и прекрасната учителка, с който работя.

Отлично професионално отношение, внимание към детайлите и най-вече изключително много разговори по испански език комбинирани със съвременна граматика и лексика.

Имам бизнес с Испания и вече съвсем спокойно мога да разговарям с различни хора на различни теми.

Много добър езиков център с прекрасна локация и условия на работа.

Прекрасно отношение и професионализъм.

Със сигурност ще продължа работата си с тях и ще надграждам езика до най високи нива.

Захарина Давидова

fatibg.com

Здравейте на всички,

Бих искала с най-голямо удоволствие да препоръчам курсовете по френски език. Започнах да изучавам езика от самото начало и се обучавам в езиков център „Фамете“ вече три нива.

Изключително съм доволна от стила и подхода на преподаване, както и от личното отношението на целият колектив на езиковият център към мен.

Мога съвсем спокойно да кажа, че вече съвсем спокойно мога да говоря френски език и смятам да продължа да се обучавам в този езиков център!

Благодаря ви!

фирма „Дискордия“АД

fatibg.com - Индивидуални уроци по всички чужди езици

Фирма „Дискордия“ АД ползва услугите на езикова школа „Фамете“.

Служителите ни преминаха курс по турски език, ниво А1, с Фатма, който приключи с успешно положен изпит и сертификат за участниците.

Изключително сме благодарни на г-жа Фатма за индивидуалният й подход,  професионалното й отношение и начина, по който предразполага курсистите и работи с тях.

Учебният материал се предоставя по лесен, разбираем и достъпен начин, като едновременно с това той е много интересен и за учащите.

Освен теория, учебните часове включват и практически упражнения, както и упражнения по разговорен турски език.

Ние ще продължим съвместната си работа с г-жа Фатма, като  бихме желали да я препоръчваме като отличен професионален преподавател по турски език.

Габриела Тодорова

fatibg.com - Индивидуални уроци по всички чужди езици

Препоръчвам с 2 ръце курсовете по турски език! Записахме се фирмено група от 6 човека.

Изключително професионално отношение на Фатма. С индивидуален подход и внимание както към детайлите, така и към всеки един от нас, като по този начин тя успя да положи основите за нас.

С удоволствие продължаваме напред 🙂

Поздрави,
Габриела

Габриела Тодорова

Наталия Юсеф

fatibg.com - Индивидуални уроци по всички чужди езици

Здравейте!

Горещо препоръчвам курсовете по турски език, водени от Фатма. Благодарение на нейния професионализъм и индивидуален подход за много кратко време аз и децата ми усвоихме основите на езика, тъй като ни предстоеше преместване в Турция. Сега на децата им е много по-лесно и спокойно в училище, където надграждат знанията, получени от уроците с Фатма. Обучението при нея е еднакво ефективно както при възрастни, така и при деца, като набляга на всеки един аспект от изучаването на езика – граматика, говорене и т. н. и наистина се интересува и проверява дали материалът е добре усвоен, като обръща допълнително внимание, където е необходимо.

Благодарна съм на Фатма както за придобитите знания, така и за приятелското й и силно предразполагащо отношение!

Наталия Юсеф

Антоан Врангелков

fatibg.com - Индивидуални уроци по всички чужди езици

Много съм доволен от курсовете, които организирате по немски език и най-вече от учителката, която ме обучава вече 2 нива.

Записах се, защото много пътувам до Германия и немско говорящи страни и ми се налага да водя разговори на немски.

Благодаря за всичко, което правите за мен.

Вие наистина сте професионалисти.

Антоан Врангелков

Антоанета Пехливанова

fatibg.com - Индивидуални уроци по всички чужди езици

Здравейте,

Искам да изкажа благодарността си към Езиков център „Фамете“ от курса по немски език.
Много ми допадна това, че групата беше само от 5 човека, което беше много хубаво, тъй като повечето школи в София организират големи групи, в които не се постига баланса между правилно научаване на граматиката, упражненията и най-вече правилното устно изразяване.

Благодаря от името на всички курсисти, с които бяхме в групата, за професионалното и топло отношение.

Антоанета Пехливанова

Биляна Ангелова

fatibg.com - Индивидуални уроци по всички чужди езици

Здравейте на всички,

Изключително съм доволна от курсовете по френски език. С тях наистина се цели пълно научаване на езика и затвърждаване на наученото.
Много добър индивидуален подход към всеки един курсист.

Малка група, което пък ми гарантира, повече индивидуално внимание и повече писмени упражнения.

Сърдечно благодаря на учителката по френски, която е истински професионалист и много добре знае как да ти обясни нещата.

Горещо ви препоръчвам курсовете по френски.

Пожелавам успех.

Биляна Ангелова

Петър Мутафчиев

fatibg.com - Индивидуални уроци по всички чужди езици

Казвам се Петър Мутафчиев и откакто започнах работа като директор на Дирекция „Международно сътрудничество – пазар Испания“ имах нужда от испанският език – както писмено, така и говоримо.

Тъй като моя испански език беше на доста лошо ниво и бях несигурен за много неща от езика, се записах на курс по испански в Езиков център „Фамете“.

Преподавателката, който работеше с нас в продължение на няколко месеца, успя да поправи всичките ми пропуски. Обогатих речника си, започнах да се изразявам правилно и научих важните тънкости за водене на разговори.
Към момента много испаноговорящи хора, с които си сътруднича, ми правят комплименти за испанският ми език. Много съм доволен и изобщо не съм очаквал такъв резултат, но е факт.

Преподавателката по испански е страхотен професионалист и знае как да мотивира всеки един курсист.

Петър Мутафчиев

Благовест Съралийски

fatibg.com - Индивидуални уроци по всички чужди езици

Препоръчвам Езиков център „Фамете“ на всички, които искат да говорят много добре немски.

Ходил съм по много други езикови центрове и школи, но тук успях да се отпусна напълно да проговоря немският език, което не можах да направя на другите места.

Препоръчвам ви горещо курсовете по немски език както за начинаещи, така и за напреднали.

Благовест Съралийски

Дария Вранков

fatibg.com - Индивидуални уроци по всички чужди езици

Благодаря от сърце на Езиков център „Фамете“, че попаднах на вас.
Изключително съм доволна от курса по френски език, които завърших. След месец ще продължа да се обучавам и вече се записах и за второто ниво. Учителката по френски е истински професионалист, който успя да ни сплоти и ходехме с голямо желание на курсовете.
Тя знае как по лесен и простичък начин да ти обясни нещата.
Много добра подготовка и професионално отношение. Препоръчвам ви сърдечно този езиков център.

Дария Вранков

Светослава Игнатова

fatibg.com - Индивидуални уроци по всички чужди езици

Здравейте, Очарована съм Езиков център „Фамете“ като отношение, професионализъм и не на последно място като краен резултат.
Посещавам курсове по немски език и много ми харесва, това че групата е малка само от 6 човека, което от своя страна ми дава възможност за повече индивидуално внимание спрямо мен самата, по-вече писмени упражнения и на-вече по-вече разговори на немски език. Препоръчвам горещо курсовете по немски. Преподавателката знае как да те предразположи и да ти представи материала, така, че наистина да го разбереш по-много лесен начин.
Със сигурност ще се запиша и за следващото ниво.

Благодаря ви.

Светослава Игнатова

Геновева Стефанова

fatibg.com - Индивидуални уроци по всички чужди езици

Здравейте приятели,

От скоро ходя на индивидуални уроци при Фатма и бих искала да споделя моята голяма радост от работата си с нея!

Аз съм учителка по професия и смея да кажа, че Фатма е перфектен професионалист и учител. Работила съм с много учители през моя професионален живот, но не съм виждала по-добър и всеотдаен учител от нея.

Тя е учителят, който по най-простичък и достъпен начин успя да ме накара да науча много лесно турската граматика. Тя е учителят, който знае как да те предразположи и с индивидуален подход да ти преподаде граматиката, така че наистина да я разбереш. Тя е учителят, който макар за краткото време, в което работехме с нея, успя да ме накара да проговоря този прекрасен език.

Благодаря ти, Фатма! За мен е удоволствие да работя с теб!

Геновева Стефанова

Яна Юнал

fatibg.com - Индивидуални уроци по всички чужди езици

Здравейте, бих искала да изкажа моята голяма благодарност към Фатма!

Тя беше човекът, който научи мен и моите деца на турски. Тя е човек, който наистина знае как лесно и достъпно да преподаде граматиката и най-важното – да те научи да говориш. С нейна помощ успяхме за много кратко време да научим езика. Знае как да подходи към всеки един ученик и наистина прави чудеса.
Преподава езика с лекота дори и на деца и най-вече преподава съвременен турски език, който трябваше да научим, тъй като ни предстоеше да се преместим да живеем в Турция.

Благодарим ти, Фатма! Продължавай все така! Поздрави от прекрасния Истанбул!

Силвия Кондарева

fatibg.com - Индивидуални уроци по всички чужди езици

Привет на всички,

Учителката по испански беше човекът, който ме накара много бързо да науча испански език. Тя е човекът, който въпреки че на мен трудно ми се отдава да уча чужди езици, ме накара за много кратко време да проговоря този прекрасен език.
Превъзходен подход, професионализъм и най-вече е човек, който наистина се е отдал на професията си!

Дай Боже да има повече такива хора като нея, които да обичат толкова много това, което правят!
Голямо благодаря!!!

Николина Гълъбова

fatibg.com - Индивидуални уроци по всички чужди езици

Здравейте, искам да споделя и моята работа с Фатма.

След като повече от година ходих при други частни учители по турски език, както и обиколих много учебни центрове, като загубих много време и пари, за мой късмет попаднах на обявата на Фатма.

Тя беше единственият човек, който знаеше как с индивидуален подход да ме накара както да науча турски, така и да ме накара още повече да заобичам този език. Тя беше човекът, който ме накара да проговоря на турски.

Сърдечно Ви я препоръчвам. Не си губете времето и парите по други места. Просто й се доверете!!!

Димитър Йосифов

fatibg.com - Индивидуални уроци по всички чужди езици

Казвам се Димитър Йосифов и съм управител на фирма, която се занимава основно с международна търговия, като търговската ни концепция беше да насочим бизнеса си към турския пазар. В тази връзка аз и моят екип имахме голяма нужда да научим турски език.

След задълбочено проучване на пазара в София за професионален преподавател по турски език, видяхме обявата на г-жа Фатма, с помощта на която за много кратко време успяхме да научим както писмено, така и говоримо турски език.

Бихме искали да изкажем своята голяма благодарност към нея за големия й професионализъм, голямата й всеотдайност и коректност, правилния й и ефективен индивидуален подход на преподаване и научаване на езика!

Пожелаваме й от все сърце успехи и все така професионално и отговорно да помага на много други хора, които искат да научат този език!