Онлайн изучаване на чужд език

онлайн изучаване на чужд език

Независимо дали сте майка или баща, студент или студентка или просто човек, който работи. Имате ангажименти, които не можете да отлагате или преместите за следващата седмица или следващия месец. Това са и най-честите причини повечето хора, които искат да изучават чужд език или да опреснят своите знания, да не го правят. Затова помислете върху ползите от онлайн изучаване на чужд език като английски, немски, френски, турски, испански, италиански, гръцки или руски език. То е по-удобно и ще бъдете в крак с новите модерни технологии.

 

Това онлайн изучаване на чужд език е подходящо за всички

Дори и да имате много свободно време, за да посещавате курсове по английски, френски, немски, турски, испански, италиански, гръцки или руски език  в някой езиков център… Една от многото положителни страни на онлайн обучението е, че можете да изучавате чужд език, докато се изпънали на удобно за вас място във вашия дом.  От друга страна, си спестявате задръстванията в града и не се притеснявате от това какво е времето днес или какво ще бъде утре например.

 

Графикът на онлайн обучението винаги ще бъде удобен за вас

Чрез онлайн обучението вие имате достъп до всички учебници и упражнения и то денонощно. Това означава, че винаги можете да преговаряте и учите, дори и през нощта, когато имате възможност.

 

Избирате между еднакви услуги

Изборът на учители и езици при онлайн обучението е същият като при посещение на място в някоя езикова школа. Няма разлика и в учебниците и учебните тетрадки, както и при темите при онлайн изучаване на чужд език. Имате много възможности, като тази дали да бъдете включени в групово обучение, или да се обучавате под индивидуална форма.

 

Онлайн обучението винаги е по-практично

Хорариумът от часове, който трябва да покриете, за да можете да се явите на изпит за сертификат според Общата европейска езикова рамка за съответното езиково ниво в даден курс е около 75%. Това означава, че ако не успеете да влезете в даден урок… Трябва да получите информация за друга група, в която да участвате, за да наваксате пропуснатото. Но тогава ще бъдете в група с непознати хора и най-вероятно няма да се чувствате много комфортно. Ако изберете онлайн обучение, трябва поне 50% да сте посещавали учебните часове. Тогава можете да се явите на изпит за същия този сертификат, който се взима и при обикновеното обучение.

 

Учебните часове ще ви бъдат много по-удобни

Избирате сами времето кога да участване във вашето онлайн изучаване на чужд език. Дали да бъде сутрин, по обедно време или вечерно време. То е винаги така структурирано, че да е по-удобно за вас самите. Продължителността на учебните часове е 40 минути, разпределени в рамките на един месец.  След като завършите вашето онлайн обучение, ще имате достъп до всички учебни материали за още един цял месец. По този начин нищо не ви спира отново да си преговорите материала, който ви е бил най-труден.

 

Влизането в час е изключително лесно

Ако се притеснявате например, че не сте виртуоз в работата със смарт телефони, знайте, че нямате място за тревоги. След заявяване на онлайн обучение, вие получавате профил, който активирате в сайта на езиковия център. Видео връзката се получава само с натискането на един единствен бутон, без да инсталирате никакви програми.

 

Учите от всяко едно място

Чрез онлайн обучението няма да пропускате абсолютно никакви часове, дори ако не се намирате в София. Можете да се включвате в даден час или просто да влизате в системата с учебните материали от всяка една точка на България и света. Така че няма да бъде нужно да отлагате плановете си. Ще пътувате и ще учите едновременно, без да пропускате важните уроци. Дори докато сте на работа, с онлайн обучение по чужд език, можете да отделите част от обедната си почивка за вашия курс. И пак да ви остане време и да обядвате, а защо не и да си починете. 

Езиков център „Фамете“ ви предлага да повишите знанията си, чрез онлайн изучаване на чужд език, което по никакъв начин не отстъпва по качество на обикновеното обучение. С онлайн обучението имате свобода при избор на часове. Както и възможност да изберете комфортът, от който имате нужда, за да покриете материала напълно. Без промени в обичайния график с каквито и да е било ангажименти.

Можете да заявите своето онлайн обучение по телефона или в нашия офис, който се намира в идеалния център на София. Така че изберете език, който искате да изучавате, и се включете в нашия модерен начин за учене на чужди езици!