КУРСОВЕ ПО ФРЕНСКИ ЕЗИК

 

френски език знаме

Мечтаете да усвоите изтънчения, красив и завладяващ френски език или работата Ви изисква да го владеете свободно? И се питате "Как да науча френски език?"... Езиков център „Фамете" е правилното място за Вас!

Ние организираме езикови курсове по френски език, както и онлайн курсове по френски, подходящи за всички възрастови групи. Нашето чуждоезиково обучение по френски език София обхваща и 6-те нива на владеене на езика – френски език А1, А2, В1, В2, С1 и С2.

 

 

Кога и къде се провеждат нашите курсове по френски език?

Нашите курсове по френски  език са направени така, че да бъдат изцяло съобразени с Вашето свободно време и да се съчетават безпроблемно с останалите Ви ангажименти. Точно поради тази причина, при нас ще откриете вечерни и дори съботно-неделни курсове по френски език за начинаещи и напреднали. Всеки курс по френски език се провежда присъствено или онлайн, като нашият езиков намира в идеалния център на София.

Ако нямате възможност да посещавате групови курсове и/или предпочитате индивидуално обучение, можем да Ви предложим индивидуални (частни) уроци по френски език  - присъствено или онлайн, в удобно за Вас време и място.

 

Кои са нашите учители по френски език?

При изучаване на френски език, е изключително важно да изберете добър учител по френски език. Учителите ни по френски език са с завършили френска филология и са естествени носители на езика като при преподаването му залагат както на съвременна граматика и лексика, така и на разговорите по френски език.

 

Цени на нашите курсове по френски в София 

Към препоръки от курсисти по френски език

 

Телефон: 0899 884 630 или 0893 910 700 

*При завършване на цяло ниво и след успешното взимане на изпита се издава безплатен сертификат по френски език.

*При завършване на цяло ниво и успешно взимане на изпита издаваме безплатен сертификат по френски език.

Препоръки от курсисти по френски език

Вижте всички препоръки