КУРСОВЕ ПО ИСПАНСКИ ЕЗИК

 

испански език знаме

Харесвате Испания и нейната култура и учене на испански език е новата Ви цел или хоби? Но се нуждаете от опитен учител по испански език, който да бъде до Вас по време на обучението и усвояването на езика?

Езиков център „Фамете" е точното място за Вас! Ние предлагаме езикови курсове по испански език, както и занятия по испански език онлайн, които са изцяло съобразени с всички възрастови групи. Чуждоезиковото обучение в нашата езикова школа, която се намира в центъра на София, обхваща и 6-те нива на владеене на езика – ниво А1, А2, В1, В2, С1 и С2.

 

Кога и къде се провеждат нашите курсове по испански език?

Нашите курсове по испански език София са са направени така, че да бъдат изцяло съобразени с Вашето свободно време и да се съчетават безпроблемно с останалите Ви ангажименти. Точно поради тази причина, при нас ще откриете вечерни и дори съботно-неделни курсове по испански език за начинаещи и напреднали. Всички курсове се провеждат присъствено или онлайн, като нашият езиков намира в идеалния център на София.

Ако нямате възможност да посещавате групови курсове и/или предпочитате индивидуално обучение, можем да Ви предложим индивидуални (частни) уроци по испански език  - присъствено или онлайн, в удобно за Вас време и място.

 

Кои са нашите учители по испански език?

Учителите ни по испански език залагат както на съвременна граматика и лексика, така и на разговорите по испански език.

 

Цени на нашите курсове по испански език 

Към препоръки от курсисти по испански език

 

Да научим испански език заедно! 

*При завършване на цяло ниво и успешно полагане на финален изпит издаваме безплатен сертификат по испански език.

*При завършване на цяло ниво и успешно взимане на изпита издаваме безплатен сертификат по испански език.

 Препоръки от курсисти по испански език

Вижте всички препоръки