Онлайн обучение по английски, немски, френски, турски, италиански, испански, гръцки и руски език

6

Онлайн обучението по английски, немски, френски, турски, италиански, испански, гръцки и руски език събира все повече поддръжници и е предпочитаната форма за обучение от хора ,които работят и хора, които са постоянно в движение, за които редовното присъствие на точно определено място в определени часове не е невъзможно. Онлайн обучението никак не е нещо ново, съществуват множество приложения, програми и виртуални езикови центрове, които непрекъснато подканват хората да изучават чужд език. Но въпреки всичко има разлика между този метод и онлайн обучението в езиков център Фаме, където уроците са в реално време и с реални учители, с истинска възможност да зададете устно вашите въпроси и да получите веднага отговор на тях.

Онлайн обучението в реално време не е само онлайн обучение

Онлайн обучението в реално време също така ви позволява да се възползвате от всички предимства на традиционното обучение: избор на учители, реален достъп до учебните материали, много упражнения в реално време, да зададете вашите въпроси, когато нещо не ви е ясно. А след приключване на курса по английски, немски, френски, турски, руски гръцки, италиански или испански език  се явявате на изпит за взимане на сертификат по чужд език.

Няма значение къде сте

Единственото нещо от което се нуждаете е просто свободно време в предпочитан от вас час и ден от седмицата, добра интернет връзка и слушалки през, които да чувате. Не е необходимо да имате допълнително време за придвижване в градски транспорт, задръствания, паркинг и планиране на свободното време извън града спрямо учебните часове в езиковият център.

Виртуалната класна статия всъщност е реална класна стая

Ако считате, че можете да останете по пижама или да вършите и нещо друго, докато се провежда урокът, то тогава правите грешка. Във виртуалната стая няма да останете невидяни. И това естествено е само във ваш плюс, тъй като отношението ви към онлайн обучението трябва да е точно толкова сериозно, колкото и когато посещавате истинска класна статия. Това е и основната разлика между стандартното обучение, чрез ползване на разнообразни приложения и онлайн материалите за изучаване на чужд език. Реалните часове на курса, нуждата от подготовка за следващият ви урок, не ви позволява да навлезете в така нареченото неизбежно отлагане за лична самоподготовка.

Толкова бързо и лесно, че изведнъж всичко става реалност

За да започнете онлайн уроци трябва да имате компютър, таблет или телефон с добра интернет връзка. Няма нужда да изтегляте тежки файлове или приложения, достатъчен ви ие един от по-известните интернет браузъри, като Chrome, Internet Explorer, Safari, Mozilla Firefox, за да влезете във виртуалната класна стая. А ние, от езиковцентър Фаме, преди всяко започване на урока проверяваме дали всичко е както трябва: вашата интернет връзка, камера, слушалки и микрофон, за да сте сигурни, че онлайн урокът ви ще протече правилно и комфортно.

Часове са като в реалната класна статия: нито повече – нито по-малко

Самостоятелното обучение обикновено свършва с не добри резултати, точно поради това, че самодисциплината е най-трудният урок по принцип в живота. Когато знаем всичко зависи от нас (времето, мястото, количеството нов материал за научаване), много лесно и почти неизбежно се отпускаме. Това няма как да се получи, когато преди това сте наясно, че един курс при онлайн обучение има точно определен брой часове, с необходимата продължителност и предварително поставени цели, които трябва да достигнете с помощта на истински учител в реално време. Точно в това се крие и формулата на успеха.

Не забравяйте че лутането ви е невъзможно!

Както при традиционното обучение, така и при онлайн обучението се предполага, че ученикът продължава напред в зависимост от своето ниво на знание на чуждия език. В езиков център Фаме определянето на нивото, не е просто попълване на някакъв тест. Независимо къде сте с помощта на учител ще получите истинска оценка за вашите знания. Разбира се, и този момент се прави чрез виртуална среща. Ясното знание къде точно се намирате по отношение на знанията си по чуждият език и къде искате да достигнете е основна предпоставка за постигане на вашите резултати.

Реално присъствие във виртуалната класна стая, но без да има какъвто и да е стрес

Присъствието в определените часове, когато онлайн обучението е напътствано от реален учител е доста препоръчително. Все пак всеки урок се записва и можете да го изгледат в удобно за вас време и то колкото пъти имате нужда. Освен това предвидените за урока материали са напълно безплатни и са на ваше разположение в платформата през целия период на обучението ви.

Консултацията с учител може да се направи по всяко време  

Всеки, който избере онлайн обучението в езиков център Фаме има възможността да се посъветва с учителят при евентуални трудности и то по всяко едно време. Консултацията не се ограничава само с предвидените онлайн часове във виртуалната класна стая. Можете да зададе своите въпроси в писмена форма.

Ако сме предизвикали интерес към тази нова форма на обучение в нашият езиков център не се колебайте да се свържете с нас на телефони 0899 884630 или на 0893 910700.