Курс по френски език – как езикът развива умения в децата?

2

Родителите винаги са доста амбициозни, когато стане въпрос за бъдещето на техните деца. Независимо от личните им чуждоезикови умения, образованието на малчуганите е от първостепенно значение. Затова освен всичко друго, най-важните изисквания и задължително умение е владеенето и изучаването на френски език.

Точно от тук произлиза и големият въпрос кога трябва да започне обучението на вашето дете. Притесненията на едни хора са, че детството трябва да бъде възможно най-дълго, а изучаването на каквото и да е било трябва да започва чак в училище. За други родители още от детската градина е редно да започват всички образователни подходи, а трети родители оставят изборът да бъде направен от тяхното дете, което може да се случи и доста по-късно.

Всеки сам си взима решението, но записването на курс по френски език за деца от рано дава много големи шансове, които си струва да бъдат доста добре обмислени.

Ранният старт на вашето дете определя представянето му в училище

Колкото по-рано детето бъде записано на уроци по френски език за деца, толкова повече време ще има за научаване на езика. Това ще го постави и в предните редици в училище, където ще покаже доста по-добри езикови умения от неговите съученици.

Промяна в мисленето на детето

Учените мислят, че когато човек изучава нов език, мозъкът започва да работи по доста по-нов начин, да мисли по-различен начин, което се дължи на различната механика и логиката на изучаваният език. Курсовете по френски език за деца обогатяват тяхното въображение, поставят ги в нови ситуации, което прави и мисленето им доста по-комбинативно и по-бързо.

Незабравимото лято на децата

Лятната ваканция е периодът от годината, в който всяка баба или дядо стават тяхна детегледачка. Подрастващите, които кипят от много енергия, често не могат да пренастроят организма си на „бабино време“ с всичките му почивки следобед, ранни обеди и следобедни закуски и вечери и най-вече липсата на дълги игри с техните връсници. Точно тук идва и най-интересното нещо: летните лагери в чужбина, които са специализирани в обучение по френски за деца. Предлагат се в цяла Европа и имат различна времетраеност, в зависимост от възможностите и желанието на родителите и техните деца.

Френски език за деца в чужбина

  • се предлага за деца между 7 и 18 години;
  • включва ежеседмични екскурзии до доста интересни туристически забележителности;
  • осигурява доста млади учители, които имат отличен подход към всяко едно дете;
  • събира децата  от целият свят;
  • не се заплащат допълнителни такси за храна и транспорт;
  • разговорите се провеждат само и единствено на френски език;
  • курсовете по френски език завършват със сертификат за наученото ниво.

Това е една чудесна възможност за детето ви да се запознае с различни култури, да доразвие наученото от курса по френски за деца през учебната година, но и да обиколи много известни места из целият свят, които са мечта за не малко възрастни хора. Подобна инициатива ще е от полза за по-лесно да се ориентират в кариерата, изграждане на обосновани социални позиции, цялостно усещане за света и изграждане на чувство за самостоятелност в тяхното бъдеще.

Уроците по френски за деца в езиков център Фаме предлагат отлична възможност за научаване на френският език, която да постави основата за бъдещи образователни лагери и страхотни летни ваканции за вашето дете.