Препоръки

НАПИШИ ПРЕПОРЪКА

Задължително поле

Геновева Стефанова

Здравейте приятели,

От скоро ходя на индивидуални уроци при Фатма и бих искала да споделя моята голяма радост от работата си с нея.

Аз съм учителка по професия и смея да кажа, че Фатма с перфектен професионалист и учител. Работила съм с много учители през моят професионален живот, но не съм виждала по-добър и всеотдаен учител от нея.

Тя е учителя, които по най-простичък и достъпен начин успя да ме накара да науча много лесно турската граматика. Тя е учителя, който знае как да те предразположи и с индивидуален подход да ти преподаде граматиката, така че наистина да я разбереш. Тя е учителя, който макар за много кратко време от което работим със нея, успя да ме накара да проговоря този прекрасен език.

Благодаря ти Фатма. За мен е удоволствие да работя с теб.

Геновева Стефанова

Яна Юнал

Здравейте, бих искала да изкажа моята голяма благодарност към Фатма.

Тя беше човека, който научи мен и моите деца на турски. Тя е човек който наистина знае как лесно и достъпно да преподаде граматиката и най-важното да те научи да говориш. С нейна помощ успяхме за много кратко време да научим езика. Знае как да подходи към всеки един ученик и наистина прави чудеса.
Преподава езика с лекота дори и на деца и най-вече преподава съвременен турски език, който трябваше да научим тъй като ни престоеше да се преместим да живеем в Турция.

Благодарим ти Фатма. Продължавай все така. Поздрави от прекрасния Истанбул.

Силвия Кондарева

Привет на всички,

Фати беше човекът, който ме накара много бързо да науча турският език. Тя е човека, който въпреки, че това на мен ми се отдава трудно да уча чужди езици ме накара за много кратко време да проговоря турският език.
Превъзходен подход, професионализъм и най-вече е човек, който наистина се е отдал на професията си.

Дай боже да има повече такива хора като нея, които да обичат толкова много това, което правят.
Голямо благодаря Фатма!!!

Николина Гълъбова

Здравейте, искам да споделя и моята работа с Фатма.

След като повече от година ходих при други частни учители по турски език, както и обиколих много учебни центрове, като загубих много време и пари за мой късмет попаднах на обявата на Фатма.

Тя беше единствения човек, който знаеше как с индивидуален подход да ме накара както да науча турски, както и ме накара още повече да заобичам този език. Тя беше човека, който ме накара да проговоря на турски.

Сърдечно Ви я препоръчвам. Не си губете времето и парите по други места. Просто й се доверете!!!

Димитър Йосифов

Казвам се Димитър Йосифов и съм управител на фирма „Интернешънъл Трейд“ ЕООД.
Нашата фирма се занимава основно с международна търговия, като търговската ни концепция беше да насочим бизнеса си към турският пазар.
Във тази връзка аз и моят екип имахме голяма нужда да научим турският език.

След задълбочено проучване на пазара в София за професионален преподавател по турски език, видяхме обявата на Г-жа Фатма Мехмед , с помощта на която за много кратко време успяхме да научим както писмено, така и говоримо турският език.

Бихме искали да изкажем своята голяма благодарност към нея за големият й професионализъм, голямата й всеотдайност и коректност, правилният й и ефективен индивидуален подход на преподаване и научаване на езика.

Пожелаваме й от все сърце успехи и все така професионално и отговорно да помага на много други хора, които искат да научат този език.