Препоръки

НАПИШИ ПРЕПОРЪКА

Задължително поле

Антоан Врангелков

Много съм доволен от курсовете, които организирате по руски език и най-вече от учителката, която ме обучава вече 2 нива.

Записах се, защото много пътувам до Русия и Украйна и ми се налага да водя разговори на руски.

Благодаря за всичко, което правите за мен.

Вие наистина сте професионалисти.

Антоан Врангелков

Антоанета Пехливанова

Здравейте,

Искам да изкажа благодарността си към езиков център „Фаме“ от курса по италиански език.
Много ми допадна това, че групата беше само от 5 човека, което беше много хубаво, тъй като повечето школи в София организират големи групи, в които не се постига баланса между правилно научаване на граматиката, упражненията и най-вече правилното устно изразяване.

Благодаря от името на всички курсисти, с които бяхме в групата, за професионалното и топло отношение.

Антоанета Пехливанова

Биляна Ангелова

Здравейте на всички,

Изключително съм доволна от курсовете по турски език. С тях наистина се цели пълно научаване на езика и затвърждаване на наученото.
Много добър индивидуален подход към всеки един курсист.

Малка група, което пък ми гарантира, повече индивидуално внимание и повече писмени упражнения.

Сърдечно благодаря на Фатма учителката по турски, която е истински професионалист и много добре знае как да ти обясни нещата.
Сърдечно ви препоръчвам курсовете по турски.

Ще кажа просто благодаря ти Фатма.

Пожелавам успех.

Биляна Ангелова

Петър Мутафчиев

Казвам се Петър Мутафчиев и откакто започнах работа като директор на Дирекция „Международно сътрудничество – пазар Испания“ имах нужда от испанският език – както писмено, така и говоримо.
Тъй като моя испански език беше на доста лошо ниво и бях несигурен за много неща от езика, се записах на курс по испански в учебен център „Фаме“.
Преподавателката, който работеше с нас в продължение на няколко месеца, успя да поправи всичките ми пропуски. Обогатих речника си, започнах да се изразявам правилно и научих важните тънкости за водене на разговори.
Към момента много испаноговорящи хора, с които си сътруднича, ми правят комплименти за испанският ми език. Много съм доволен и изобщо не съм очаквал такъв резултат, но е факт.
Преподавателката по испански е страхотен професионалист и знае как да мотивира всеки един курсист.

Петър Мутафчиев

Благовест Съралийски

Препоръчвам център „Фаме“ на всички, които искат да говорят много добре английски.
Ходил съм по много други езикови центрове и школи, но тук успях да се отпусна напълно да проговоря английски език, което не можах да направя на другите места.

Препоръчвам ви горещо курсовете по английски език за начинаещи.

Благовест Съралийски

Дария Вранков

Благодаря от сърце на център „Фаме“, че попаднах на вас.
Изключително съм доволна от курса по френски език, които завърших. След месец ще продължа да се обучавам и вече се записах и за второто ниво. Учителката по френски е истински професионалист, който успя да ни сплоти и ходехме с голямо желание на курсовете.
Тя знае как по лесен и простичък начин да ти обясни нещата.
Много добра подготовка и професионално отношение. Препоръчвам ви сърдечно този езиков център.

Дария Вранков

Светослава Игнатова

Здравейте, Очарована съм езиков център „Фаме“ като отношение, професионализъм и не на последно място като краен резултат.
Посещавам курсове по немски език и много ми харесва, това че групата е малка само от 6 човека, което от своя страна ми дава възможност за повече индивидуално внимание спрямо мен самата, по-вече писмени упражнения и на-вече по-вече разговори на немски език. Препоръчвам горещо курсовете по немски. Преподавателката знае как да те предразположи и да ти представи материала, така, че наистина да го разбереш по-много лесен начин.
Със сигурност ще се запиша и за следващото ниво.

Благодаря ви.

Светослава Игнатова

Геновева Стефанова

Здравейте приятели,

От скоро ходя на индивидуални уроци при Фатма и бих искала да споделя моята голяма радост от работата си с нея.

Аз съм учителка по професия и смея да кажа, че Фатма с перфектен професионалист и учител. Работила съм с много учители през моят професионален живот, но не съм виждала по-добър и всеотдаен учител от нея.

Тя е учителя, които по най-простичък и достъпен начин успя да ме накара да науча много лесно турската граматика. Тя е учителя, който знае как да те предразположи и с индивидуален подход да ти преподаде граматиката, така че наистина да я разбереш. Тя е учителя, който макар за много кратко време от което работим със нея, успя да ме накара да проговоря този прекрасен език.

Благодаря ти Фатма. За мен е удоволствие да работя с теб.

Геновева Стефанова

Яна Юнал

Здравейте, бих искала да изкажа моята голяма благодарност към Фатма.

Тя беше човека, който научи мен и моите деца на турски. Тя е човек който наистина знае как лесно и достъпно да преподаде граматиката и най-важното да те научи да говориш. С нейна помощ успяхме за много кратко време да научим езика. Знае как да подходи към всеки един ученик и наистина прави чудеса.
Преподава езика с лекота дори и на деца и най-вече преподава съвременен турски език, който трябваше да научим тъй като ни престоеше да се преместим да живеем в Турция.

Благодарим ти Фатма. Продължавай все така. Поздрави от прекрасния Истанбул.

Силвия Кондарева

Привет на всички,

Фати беше човекът, който ме накара много бързо да науча турският език. Тя е човека, който въпреки, че това на мен ми се отдава трудно да уча чужди езици ме накара за много кратко време да проговоря турският език.
Превъзходен подход, професионализъм и най-вече е човек, който наистина се е отдал на професията си.

Дай боже да има повече такива хора като нея, които да обичат толкова много това, което правят.
Голямо благодаря Фатма!!!

Николина Гълъбова

Здравейте, искам да споделя и моята работа с Фатма.

След като повече от година ходих при други частни учители по турски език, както и обиколих много учебни центрове, като загубих много време и пари за мой късмет попаднах на обявата на Фатма.

Тя беше единствения човек, който знаеше как с индивидуален подход да ме накара както да науча турски, както и ме накара още повече да заобичам този език. Тя беше човека, който ме накара да проговоря на турски.

Сърдечно Ви я препоръчвам. Не си губете времето и парите по други места. Просто й се доверете!!!

Димитър Йосифов

Казвам се Димитър Йосифов и съм управител на фирма „Интернешънъл Трейд“ ЕООД.
Нашата фирма се занимава основно с международна търговия, като търговската ни концепция беше да насочим бизнеса си към турският пазар.
Във тази връзка аз и моят екип имахме голяма нужда да научим турският език.

След задълбочено проучване на пазара в София за професионален преподавател по турски език, видяхме обявата на Г-жа Фатма Мехмед , с помощта на която за много кратко време успяхме да научим както писмено, така и говоримо турският език.

Бихме искали да изкажем своята голяма благодарност към нея за големият й професионализъм, голямата й всеотдайност и коректност, правилният й и ефективен индивидуален подход на преподаване и научаване на езика.

Пожелаваме й от все сърце успехи и все така професионално и отговорно да помага на много други хора, които искат да научат този език.