Индивидуални
уроци

Езиков център „Фаме“ организира курсове по турски език, индивидуални уроци по турски език, частни и онлайн уроци и курсове по турски език за начинаещи и напреднали, както и курсове и уроци по английски, немски, гръцки и руски език за начинаещи и напреднали.

За по-подробна информация моля да се свържете с нас на телефони : 0899 88 46 30; и 0893 91 07 00 или да напишете своето запитване, като кликнете тук.

За по подробна информация свързана с курсовете моля кликнете тук.

Към всеки един желаещ да изучава турски език или друг чужд език нашите преподаватели прилагат индивидуални системи, начини и подходи на преподаване съобразени изцяло с неговите желания, потребности, цели и време.

При преподаването на езика учителите ни отдават изключително голямо значение на лесното и достъпно преподаване на граматиката, упражненията, диктовките и най-вече на практическата част, а именно говоренето на езика.

ЦЕНИ И НАЧИНИ НА ПРЕПОДАВАНЕ

Цената за един индивидуален, частен или онлайн урок по турски език, английски език, немски език, гръцки език или руски език започва от 22 лева за един учебен час.

Езиков център „Фаме“ работи всеки ден без почивен ден, като начините на продаване на индивидуалните и частни уроци ще бъдат съобразени изцяло с Вашите предпочитания и Вашето свободно време.

Ето по какви начини могат да бъдат преподавани индивидуалните уроци, частните уроци и онлайн уроците

  • Посещение в наш офис;
  • Посещение в дома на ученика / учениците или на друго удобно за него/тях място;
  • Онлайн - чрез skype, facebook или друга социална мрежа;
  • На обществено място;
  • На друго място удобно за Вас.

Готови сме да отговорим на всичките Ви въпроси, както и да обсъдим всички допълнителни подробности.